Wikkelen en reviseren

Tot de werkzaamheden van Repair behoren uiteraard het wikkel- en reparatiewerk, onderhoud en revisie, balanceren en uitlijnen. Maar ook voor toestandscontrole, trillingsanalyse het verrichten van metingen en het uitvoeren van test werkzaamheden bent u aan het goede adres voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Zo beschikken wij over gekwalificeerd reparatie- en onderhoudspersoneel en een geavanceerd machinepark. Hiertoe behoort een aantal installaties die de reparatie en het onderhoud aanzienlijk versnellen. 

De wikkelafdeling beschikt over moderne apparatuur voor het wikkelen van:

  • Gelijkstroommachines
  • Draaistroommachines
  • Transformatoren

Vormspoelen, bijvoorbeeld van belang voor gelijkstroommachines of grote draaistroommachines, worden in eigen huis gefabriceerd, zodat korte leveringstijden gerealiseerd kunnen worden. Het wikkelen is van oudsher één van onze kerntaken, waarmee wij in de loop der jaren veel ervaring hebben opgedaan. Het wikkelen gebeurt uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit standaard isolatieklasse F (140°C) en impregneren klasse H (155°C).

Wij beschikken over een hijscapaciteit tot 5 ton. Voor grotere machines wordt externe kraancapaciteit ingehuurd. Vrijwel alle werkzaamheden worden in eigen huis uitgevoerd, waardoor kwaliteit en levertijd beheersbaar zijn. Een toenemende vraag naar korte levertijden en toch een hoge kwaliteit zijn twee belangrijke ontwikkelingen in de markt voor elektromechanisch onderhoud. Naebers Elektro-Techniek B.V. is hier volledig op toegespitst en beheerst vrijwel alle disciplines van het vak. Door de flexibiliteit is een korte aanlooptijd gegarandeerd, en indien nodig kunnen zeer korte levertijden worden gerealiseerd.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.