Pompen revisie

Als onafhankelijk partner voor onderhoud, revisie en reparatie biedt Naebers Elektro-Techniek BV actuele kennis en ervaring op het gebied van pompen, elektromotoren en afdichtingen. Onderhoud kan gepland worden. De voor u specifieke onderdelen worden op voorraad genomen, periodieke controles gepland en niet-courante reservedelen uit voorzorg besteld. Naebers neemt al deze werkzaamheden voor u uit handen.

Kostenbeheersing is belangrijk. U mag van ons verwachten dat wij op de kosten letten. Onder meer doordat wij met behulp van geavanceerde coatings- technieken oude, versleten onderdelen als pomphuizen en waaiers nieuw leven kunnen inblazen. Omdat Naebers Elektro-Techniek aan meerdere merken service verleent, hebben wij een brede ervaring opgebouwd. 

Naast levering van originele onderdelen kunnen wij een alternatief voorstellen of, indien nodig, ook onderdelen zelf aanmaken of aanpassen aan de vereiste specificaties. Revisie kan uitgevoerd worden zowel op locatie als in onze werkplaats. 
Om een betere efficiënte en kostenbeheersing te bewerkstelligen is het bijvoorbeeld mogelijk om, op offerte basis, pompen op afroep te laten reviseren. Deze prijsafspraken gelden dan voor het equipement per stuk, waardoor voor u een betere kostenbeheersing ontstaat dan bij budgetafspraken.

Demontage en inspectie

De bevindingen tijdens de inspectie worden volgens een standaard procedure vastgelegd en voorgelegd d.m.v inspectierapporten.

Montage

Hierbij worden, indien nodig, de volgende onderdelen vervangen c.q. werkzaamheden uitgevoerd:

  • lagers 
  • asafdichtingen
  • afdichtingen
  • asbussen (gehard, opgespoten of standaard)
  • aanpassen/herstellen spelingmaten d.m.v. machinale bewerkingen
  • reconditionering van de onderdelen m.b.v. composietmateriaal
  • coaten onderdelen
  • afstellingen uitvoeren volgens specificaties en vastleggen hiervan volgens standaard document

Afdichtingen revisie

Alle oppervlakken kunnen behandeld worden inclusief die van Tungsten-carbide en silicon-carbide De kosten voor mechanische asafdichtingen kunnen aanzienlijk worden teruggebracht door alleen de delen van afdichting die slijten te laten reviseren of in het ergste geval te vervangen.

Natuurlijk variëren de revisiekosten in overeenstemming met de mate waarin de afdichting versleten is, maar doorgaans kan men ervan uit gaan, dat de totale kosten niet meer dan 60% van de kosten van een geheel nieuwe afdichting bedragen.

Alle oppervlakken kunnen behandeld worden inclusief die van Tungsten-carbide en silicon-carbide.
Deze materialen kunnen gelept worden, zodat ze weer in dezelfde conditie als nieuw zijn.
Wanneer de oppervlakken eenmaal gereviseerd zijn en wanneer er tevens ook nieuwe o-ringen zijn aangebracht, is de afdichting volledig "als nieuw", en wel tegen een prijs die beduidend lager licht dan de kostprijs van een nieuwe.
Gooi dus nooit gebruikte onderdelen van afdichtingen weg maar vraag eens vrijblijvend een prijsopgave aan.

Voor sommige afdichtingen kan het noodzakelijk zijn om eerst een inspectie te laten uitvoeren in onze werkplaats om op deze manier een zo goed mogelijke prijsopgave te maken. Vanzelfsprekend zullen wij niet tot revisie overgaan zonder voorafgaande goedkeuring van de klant.

Stopbuspakkingen

Stopbuspakkingen zijn traditionele as- en klepafdichtingen, met als grote voordelen de relatieve eenvoud en de lage kosten. 

Ontwikkelingen in vezels, smeermiddelen en vlechttechnologieën zijn samengevoegd om de prestatie van pakkingen te verhogen.
De pakkingen kunnen nu aangepast worden aan de situatie en op deze manier een goed alternatief vormen voor mechanicalseals.

Door een juiste selectie, correcte installatie en onderhoud van de pakking ontstaat een gecontroleerde afdichtingen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.